Vi hjälper dig med bergvärme i Ängelholm

Med över 30 års erfarenhet av att leverera olika typer av kostnads- och energieffektiva värmelösningar för hem och kontor i Ängelholm vill vi på Sydpumpen påstå att vi vet vad vi talar om.

Med vår långa erfarenhet har vi genom åren även skaffat god kunskap om vilka fabrikat och leverantörer som fungerar bäst. Då vi bara vill leverera pålitliga produkter med lång livslängd till våra kunder så har vi kommit fram till att IVT erbjuder de bästa och mest effektiva lösningarna. Vi kan på så sätt garantera att du som kund kommer bli nöjd med oss och med din bergvärme i Ängelholm.

Vi på Sydpumpen

Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med att spara pengar och energi genom smarta värmepumpssystem och energilösningar. Vi är duktiga på helhetslösningar och på att hjälpa privatpersoner att ta nästa steg mot att bli självförsörjande av el. 

Efter alla år i branschen har vi lärt oss vad våra kunder i Ängelholm behöver och hur man på bästa sätt når de önskade målen. Vi har även förfinat våra tillvägagångssätt och lärt oss vilka fabrikat och tillverkare som levererar de bästa produkterna. Kontakta oss på info@sydpumpen.se redan idag så berättar vi mer! 

Varför bergvärme?

Att investera i bergvärme för ert hem i Ängelholm är ett effektivt sätt för dig att få koll på dina elkostnader och för att spara på miljön. Om du investerar i bergvärme hos oss på Sydpumpen så kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 80%. Detta genom att vi borrar ett 50-200 meter djupt hål i berggrunden så att du kan du ta tillvara på och utvinna den värme som gömmer sig där. På så vis får du värme i huset eller sommarstugan på ett effektivt och prisvärt sätt.

Våra modeller:

  • IVT Geo 312C är en bergvärmepump som anpassar sig efter dig och ditt hus genom en varvtalsstyrd kompressor. Detta innebär att pumpen automatiskt tar hänsyn till förändringar i temperaturen i hemmet och varmvattenförbrukningen för att sedan anpassa sin drift efter den aktuella förbrukningsgraden.
  • IVT PremiumLine HQ är nästa generationens värmepump kommer med styrsystemet Smartgrid förinstallerat, vilket innebär att bergvärmepumpen kan kopplas direkt mot den nordiska elbörsen för att sedan själv anpassa driften efter elpriset. När elpriset är som lägst jobbar pumpen hårdast.
  • IVT Greenline HE är utrustad med senaste generationens lågenergi-pump för både varmt och kallt. Det gör att din elförbrukning kan reduceras ytterligare, i slutändan resulterar detta i ännu lägre uppvärmningskostnader för din del.

Pris på bergvärme i Ängelholm

Vi på Sydpumpen arbetar alltid efter fast prissättning och erbjuder konkurrenskraftiga priser på professionellt arbete. Vi skräddarsyr alltid våra priser efter dina behov så att vi ska kunna erbjuda en så optimal prissättning som möjligt gentemot varje unik kund. Du som kund har även rätt till ROT-avdrag när du väljer att anlita oss på Sydpumpen för att installera din bergvärme.

Hör av dig till oss på Sydpumpen redan idag!

Kontakta oss på Sydpumpen redan idag så hjälper vi dig i Ängelholm med att ta fram en energilösning för framtiden. Vi på Sydpumpen värdesätter dig som kund och för oss står din kundupplevelse alltid i centrum.

Vi är med dig hela vägen, från planering och prisförslag till borrning och installering av din nya bergvärme.

Kontakta oss