ERBJUDANDE/NYHETER

KONTAKT

TEAM/IVT Center

START

PRODUKTER/TJÄNSTER

RÅDGIVNING

OFFERT

Investera i en frånluftsvärmepump i Halmstad

Vi på Sydpumpen har sedan 30 år tillbaka arbetat med värmepumpar. Denna långa tid inom branschen har gett oss breda kunskaper dels gällande vad kunden efterfrågar men också gällande vilka tillverkare och fabrikat som levererar bäst produkter med högst driftsäkerhet och längst hållbarhet.

Om du har tankar kring att investera i en frånluftsvärmepump i Halmstad så har vi det du letar efter. Vår personal har lång och gedigen erfarenhet och för oss står alltid du som kund i centrum. Vi brinner för att hjälpa dig som kund och för att ta fram en mer miljövänlig och kostnadseffektiv energilösning.

Vad innebär frånluftsvärme?

En frånluftsvärmepump fungerar på så vis att den återvinner värmen som redan finns i huset och som annars hade ventilerats ut. Det är ett ekonomiskt och miljövänligt system som producerar värme och tappvarmvatten till ditt hus genom återvinningsprincipen.

Samtliga av våra frånluftsvärmepumpar är tillverkade av IVT och är väl beprövade på marknaden med en lång driftsäkerhet och med en hög pålitlighet. Om du installera en frånluftsvärmepump i Halmstad får du ett behagligt och sunt inomhusklimat på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

frånluftvärmepump

Klicka här för detaljerad offertförfrågan

Submitting Form...

Server encountered an error.

Form received.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

Lämna dina kontaktuppgifter. Vi tar kontakt med dig!

Våra modeller:

  • IVT Vent, en smart frånluftsvärmepump som använder och återvinner den redan befintliga energin i huset. Pumpen är särskilt utvecklad för att så smidigt som möjligt kunna ersätta en tidigare frånluftsvärmepump oavsett tidigare märke och är 30% effektivare än äldre frånluftsvärmepumpar.
  • IVT 840/860, en frånluftsvärmepump särskilt utvecklad för att klara de nya, hårdare energikraven som ställs på nybyggda hus. Kompressorn i pumpen Inverterstyrd (varvtalsreglerad) vilket innebär att den anpassar värmeproduktionen efter husets behov.

Kontakta oss redan idag!

Om du vill förnya dig och skaffa en mer pris- och miljösmart energilösning är en frånluftsvärmepump något för dig. Kontakta oss på Sydpumpen redan idag så hjälper vi dig att ta fram rätt lösning för just dig och dina behov.

Vi hjälper dig och är med dig hela vägen från planering och leverans till montering och installation. När du som kund i Halmstad köper tjänster och produkter från oss är det centralt för oss att du känner dig trygg i ditt val. Vi har alltid garantier på de arbeten vi utför och ser det som en självklarhet att vårt jobb inte är klart förens du som kund är helt nöjd.

Offertförfrågan

Detaljerat förfrågningsunderlag ger Dig rätt produkt till rätt pris!

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Nuvarande energiförbrukning och uppvärmningssystem

Jag är intresserad av.....

KONTAKT / INFO

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Klicka här för detaljerat offertformulär

LAHOLM

Ängelholsvägen 58

312 34 Laholm

0430-282 60

FALKENBERG

Falkenbergsmotet 51

311 50 Falkenberg

0346-75 18 36

HALMSTAD

Olofsdalsvägen 10

302 41 Halmstad

035-299 53 10

<