Om oss

Sydpumpen VVS AB grundades under slutet av 70-talet och är idag en komplett VVS och solcells-entreprenör med expertis inom energilösningar så som värmepumpar och solcellslösningar. Vi utför även installationer och energilösningar för nya och befintliga poolsystem.

Som diplomerade energirådgivare och med över 40 års erfarenhet, har vi både bred och djup kunskap inom hela energiområdet. Som IVT center, är vi certifierade av både IVT och av svenska kyl och värmepumpsföreningen. Vi installerar även solceller och är certifierade genom Svensk Solenergi.   

Med starkt engagemang och personlig service, levererar vi flexibla lösningar efter dina krav och behov. Vi hjälper dig från rådgivning till färdig installation. Som kund hos oss får du garanti på hela vårt arbete. Det gör att du kan känna dig helt trygg.

Allt om VVS

Vi utför naturligtvis alla typer av VVS-arbeten. Våra rörinstallatörer ger dig bästa kvalitet på alla arbeten i kök, badrum etc och våra tekniker har lång erfarenhet av branschens alla områden. Vi är verksamma i Laholm, Halmstad, Båstad, Falkenberg, Hylte och på hela Bjärehalvön.

Solceller

Vi installerar solceller från en av de största svenska leverantörerna Nordic Solar