TEAM

Vår personal - Vårt kunnande - Vår erfarenhet inom VVS

IVT Center

De mest genomtänkta lösningarna finns hos IVT när det gäller ekonomi, driftsäkerhet och hållbarhet.

Lars Karlsson VD

Ledning och Försäljning.

Med 35 års erfarenhet av VVS och värmepumpar. Diplomerad energi-rådgivare.

Christer - Försäljning

Ger dig en kostnadsfri energi- besiktning. Diplomerad energi-rådgivare med lång erfarenhet av branschen.

Päivi - Kontor

Administration och försäljning. Specialist på luft/luft och diplomerad energirådgivare.

Om oss

Sydpumpen VVS AB är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa företag och privatpersoner att spara energi och pengar genom att installera värmepumpsystem. För att kunna göra detta på ett optimalt sätt anser vi att man måste  specialisera sig.

Vi har över 30 års erfarenhet av värmepumpsinstallatíoner.

 

Vi har genom åren skaffat oss bred erfarenhet av de olika fabrikaten på marknaden och har kommit fram till att de mest genomtänkta lösningarna och effektivaste värmepumparna finns hos IVT.

 

Sydpumpen hjälper dig med din värmepumpsinstallation och ser till att allt fungerar optimalt efter den utförda installationen. Vi lämnar dessutom garanti på arbetet. Det gör vi för att det ska kännas helt tryggt för dig att vara kund hos oss.

 

En bra värmepump betalar sig själv – oavsett om den utnyttjar värme från luft, jord eller berg. Beroende på hur och var du bor, kan ett visst system vara bättre än ett annat.

Vi hjälper dig hela vägen. Från rådgivning till färdig installation.

Allt inom VVS

Vi utför naturligtvis alla typer av VVS-arbeten. Våra rörinstallatörer ger dig bästa kvalitet på arbeten i kök, badrum etc. Vi finns i Laholm, Halmstad, Båstad, Falkenberg, Hylte och är verksamma på hela Bjärehalvön.