Konvertering

UTBYTE AV ENERGI OCH UPPVÄRMINGSSYSTEM - VVS HALMSTAD

Att byta energi och uppvärmingssystem är lönsamt både för ekonomin och miljön. Vi hjälper dig med beräkningar och förslag på den bästa lösningen för VVS i Halmstad.

Badrum

Vägen till ditt drömbadrum i Halmstad

Hur vill du att ditt personliga drömbadrum ut? På Sydpumpen hittar du inspiration och produkter från ledande varumärken. Med våra installatörer ser vi till att din renovering eller nyinstallation av ditt badrum blir perfekt, vi kan VVS Halmstad. 

Radiatorer - VVS Halmstad

Golvvärme eller radiatorelement

Går du i tankar på att installera golvvärme eller radiatorer? Vi har ett stort utbud och hjälper dig i ditt val av lösning. Sydpumpen hjälper alla kunder med VVS i Halmstad med omnejd.

Varmvattenberedare i Halmstad

Varmvatten som räcker till alla

Med rätt lösning kan hela familjen njuta av varmvatten. Sydpumpen hjälper dig att hitta rätt storlek på varmvattenberedaren utifrån just dina behov och förutsättningar. Anlita Sydpumpen för VVS Halmstad.

Blandare i Halmstad

Snyggt och funktionellt

Vid renovering eller nyinstallation i kök och badrum är det viktigt att hitta rätt kranar och blandare både när det gäller stil och funktion. Vi har blandare och kranar för alla smaker från alla ledande varumärken. Sydpumpen är experter på VVS Halmstad, kontakta oss för mer information eller anlita oss redan idag.

Värmepannor i Halmstad

Traditionell uppvärmning för hemmet

Värmepannan är en traditionell uppvärmning för hemmet som är kopplad till ett vattenburet system. Vi erbjuder både pellets, ved och ackumulatortankar. Sydpumpen har den expertis som krävs var ett professionellt utförd VVS Halmstad.