ERBJUDANDE/NYHETER

KONTAKT

TEAM/IVT Center

START

PRODUKTER/TJÄNSTER

RÅDGIVNING

OFFERT

Poolvärmepump & Pooltillbehör - Ängelholm, Halmstad & Falkenberg

Hos oss på Sydpumpen hittar du ett brett utbud av olika pooltillbehör samt poolvärmepumpar i flera olika prisklasser. Allt fler bestämmer sig för att skaffa pool i Sverige, poolen blir som ett nav för hela familjen under sommaren. Inte bara för att få bada, utan även för att umgås och svalka sig under varma sommarkvällar.

Det är viktigt att du har rätt tillbehör och värmepump för din pool för att kunna ha en så lång poolsäsong som möjligt. Här på Sydpumpen är vi återförsäljare för Pahléns Pooler, som kan bistå med ett komplett system där alla delar av poolen fungerar perfekt tillsammans. Med över 40 års erfarenhet tillverkar de högkvalitativa poolvärmepumpar och pooltillbehör till bra priser.

Vi kan hjälpa er som bland annat bor i:

  • Ängelholm
  • Halmstad
  • Falkenberg

Med en poolvärmepump som är anpassad efter vårt nordiska klimat kan du inte bara få en längre poolsäsong, du får även sex gånger lägre elkostnad kontra en pump som inte är anpassad.

Varför ska du köpa poolvärmepump och pooltillbehör av Sydpumpen?

När du köper produkter av oss på Sydpumpen så får du hjälp med installationen samt att du även får möjligheten att skriva ett serviceavtal med oss, något som är viktigt för att bibehålla kvalitén och livslängden på produkterna du köper. Inte nog med att du får service av oss, du blir även guidad genom hur du ska ta hand om din pool, saker så som vattenkvalitet, filtrering samt kemi.

Du får rätt intervall av service och förtur när du är i behov av eventuell reparation. I serviceavtalet ingår även rabatt på både material och arbete, något du inte skulle få utan ett serviceavtal.

Kontakta oss på Sydpumpen när du som bor i Ängelholm, Halmstad eller Falkenberg känner dig sugen på en pool med pooltillbehör och poolvärmepump så kan vi guida dig till rätt val bland alla produkter. Du kan med enkelhet nå oss via formuläret här på hemsidan, eller via telefon och mail. Varmt välkommen till Sydpumpen VVS AB!

värmepump ängelholm

Klicka här för detaljerad offertförfrågan

Submitting Form...

Server encountered an error.

Form received.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

Lämna dina kontaktuppgifter. Vi tar kontakt med dig!

Offertförfrågan

Detaljerat förfrågningsunderlag ger Dig rätt produkt till rätt pris!

luftvärmepump service ängelholm

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Nuvarande energiförbrukning och uppvärmningssystem

Jag är intresserad av.....

KONTAKT / INFO

värmepump installation ängelholm

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Klicka här för detaljerat offertformulär

LAHOLM

Ängelholsvägen 58

312 34 Laholm

0430-282 60

FALKENBERG

Falkenbergsmotet 51

311 50 Falkenberg

0346-75 18 36

HALMSTAD

Olofsdalsvägen 10

302 41 Halmstad

035-299 53 10

<