Producera egen el med solceller

När det talas om att spara på miljön nämns ofta källsortering, kompostering och en miljömedveten inställning i vardagen. Utöver dessa typer av handlingar så råder det generella föreställningar kring miljötänk som säger att det är dyrt att vara miljövänlig. Vi på Sydpumpen har valt att tänka annorlunda. Att komma igång med att producera sin egen el och vara på väg till att bli självförsörjande i det egna hemmet är ett bra exempel på just detta. Genom att installera solceller på taket sparar du inte bara pengar och får full kontroll över hushållets elförbrukning, du sparar även in på miljön.

Vi på Sydpumpen

Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med att spara pengar och energi genom smarta värmepumpssystem. Vi är duktiga på helhetslösningar och hjälper dig som privatperson att ta nästa steg mot att bli självförsörjande av el.

Efter alla år i branschen har vi lärt oss vad våra kunder behöver och hur man på bästa sätt når de önskade målen. Vi har även förfinat våra tillvägagångssätt och lärt oss vilka fabrikat och tillverkare som levererar de bästa produkterna. Oavsett om du behöver solceller i Falkenberg, Halmstad eller Ängelholm så kan vi hjälpa er.

Hur används solceller?

Solceller placeras i söderläge med 30-40 graders lutning för att nå ett effektivt resultat och när solen lyser på solcellerna så omvandlas värmen till elenergi.

Trots att Sverige är ett så pass nordligt beläget land så är det möjligt att tillgodose dina energibehov genom solenergi och reducera dina elkostnader, oavsett om du bor i Falkenberg, Halmstad, Ängelholm eller någon annanstans.

Genom att låta oss på Sydpumpen installera solceller till dig så att du kan inleda ditt liv som mikroproducent. Dessutom är du då på väg till att bli självförsörjande tillverkare av elenergi som bidrar till en renare värld. Utöver detta slipper du oroa dig över dina elkostnader och du kan sälja den potentiella överskottsenergin som dina solceller producerar till elbolaget.

Våra produkter

Vi på Sydpumpen arbetar enbart med beprövade varumärken och produkter. Vi värdesätter hög kvalitet och för oss är det viktigt med hög driftsäkerhet och att solcellerna klarar vårt svenska klimat. Vi använder oss därför av solcellsmoduler från tillverkaren Q-Cells.

Fördelar med att ta hjälp av Sydpumpen

När du väljer att installera solceller i ditt hem i Falkenberg, Halmstad eller Ängelholm följer en rad fördelar. För oss på Sydpumpen är det viktigt att du som kund känner dig trygg - en trygg energiförsörjning är a och o i ett hem. Saker som kan vara bra att tänka på när du väljer att producera din egna el med hjälp av solceller från Sydpumpen är: 

  • Solcellerna producerar i snitt 800-1000 kWh/år på bara 7 kvm.
  • Överskottsenergin som produceras av dina solceller går att sälja vidare.
  • Livslängden beräknas till mer än 25 år.
  • Vi på Sydpumpen ger dig 10 års produktgaranti på dina solceller.
  • Du blir en mikroproducent av energi och får full koll och kontroll på- och över din elförbrukning.

Bor du i Halmstad eller Falkenberg och letar efter en effektiv och prisvärd värmepump i Halmstad eller värmepump i Falkenberg? Då hjälper så klart sydpumpen dig!

 

Kontakta oss redan idag!

Om du går i tankarna om att förnya ditt sätt att se på energi- och elförsörjning, kontakta då oss på Sydpumpen redan idag. Vi hjälper dig i bland annat Klippan, Halmstad, Ängelholm och Falkenberg med att ta fram och skräddarsy en solcells-lösning som passar just dig, dina behov och dina förutsättningar.

Vi lämnar alltid garanti på det arbete som vi genomfört och hjälper dig som kund hela vägen. Från planering och rådgivning för din skräddarsydda lösning till montering och installation av dina solceller. Det ska vara smidigt att ställa om till en mer miljösmart energiproduktion. Hör av dig till oss redan idag så tar vi kostnadsfritt fram ett prisförslag.

Kontakta oss