Vi hjälper dig i Klippan med solceller

Glöm källsortering, kompostering och vardaglig miljömedvetenhet - ta ditt engagemang för miljön till nästa nivå och utmana föreställningen om att det är dyrt att vara miljövänlig. Vi på Sydpumpen erbjuder en smart och grön lösning där du kan producera egen el, bli självförsörjande och få full kontroll över ditt hems energianvändning. Upplev fördelarna med att installera solceller på ditt tak - välj en mer hållbar framtid och börja spara både pengar och miljöresurser redan idag.

Vi på Sydpumpen är experter på solpaneler

Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med att spara pengar och energi genom smarta värmepumpssystem. Vi är duktiga på helhetslösningar och hjälper dig som privatperson att ta nästa steg mot att bli självförsörjande av el.

Efter alla år i branschen har vi lärt oss vad våra kunder behöver och hur man på bästa sätt når de önskade målen. Vi har även förfinat våra tillvägagångssätt och lärt oss vilka fabrikat och tillverkare som levererar de bästa produkterna. Oavsett om du behöver solceller i Falkenberg, Halmstad eller Ängelholm så kan vi hjälpa er.

Hur används solceller bäst i Klippan?

För att uppnå optimal effektivitet placeras solceller i söderläge med en lutning på 30-40 grader så att solstrålarna kan omvandlas till elenergi. Trots att Sverige är beläget på högre latituder är det möjligt att tillfredsställa dina energibehov genom solenergi, vilket kan hjälpa dig att minska dina elkostnader oavsett om du bor i Falkenberg, Halmstad, Ängelholm eller någon annanstans.

Genom att välja att låta Sydpumpen installera solceller i Klippan kan du bli en mikroproducent av elenergi och börja bidra till en renare värld. Detta ger dig också möjlighet att bli en självförsörjande tillverkare av elenergi samtidigt som du slipper oroa dig för dina elkostnader. Dessutom kan du sälja överskottsenergi som dina solceller producerar till ditt elbolag.

Våra produkter

Vi på Sydpumpen arbetar enbart med beprövade varumärken och produkter. Vi värdesätter hög kvalitet och för oss är det viktigt med hög driftsäkerhet och att solcellerna klarar vårt svenska klimat. Vi använder oss därför av solcellsmoduler från tillverkaren Q-Cells.

Fördelar med att ta hjälp av Sydpumpen

När du väljer att installera solceller i ditt hem i Klippan kommer du att uppleva flera fördelar. Hos Sydpumpen är vi måna om att du som kund känner dig säker, och en pålitlig energiförsörjning är avgörande för ett bekvämt hem. När du väljer att producera din egen el med hjälp av våra solceller är det viktigt att tänka på följande:

  • Solcellerna kan generera ett genomsnittligt årligt energiutbyte på 800-1000 kWh på endast 7 kvadratmeter.
  • Överskottsel som genereras av dina solceller kan säljas vidare.
  • Solcellernas livslängd beräknas till över 25 år.
  • Sydpumpen ger 10 års produktgaranti på dina solceller.
  • Du blir en mikroproducent av energi och har full kontroll över din elförbrukning.

Investeringsstöd för solpaneler i Klippan

Genom att investera i solceller kan du bidra till en mer miljövänlig elproduktion och få tillgång till det statliga investeringsstödet för solceller. Den 1 januari 2023 utökade regeringen satsningen på att stödja solcellsinvesteringar, där du som privatperson kan få 20 procent rabatt på hela installationen inklusive solceller. 

Om du letar efter en prisvärd och effektiv värmepump i Halmstad eller Falkenberg, hjälper vi på Sydpumpen dig gärna att hitta rätt alternativ.

Kontakta oss redan idag!

Om du går i tankarna om att förnya ditt sätt att se på energi- och elförsörjning, kontakta då oss på Sydpumpen redan idag. Vi hjälper dig i bland annat Klippan, Halmstad, Ängelholm och Falkenberg med att ta fram och skräddarsy en solcells-lösning som passar just dig, dina behov och dina förutsättningar.

Vi lämnar alltid garanti på det arbete som vi genomfört och hjälper dig som kund hela vägen. Från planering och rådgivning för din skräddarsydda lösning till montering och installation av dina solceller. Det ska vara smidigt att ställa om till en mer miljösmart energiproduktion. Hör av dig till oss redan idag så tar vi kostnadsfritt fram ett prisförslag.

Kontakta oss