Investera i solceller i Laholm och Båstad

Vi på Sydpumpen hjälper dig i Laholm och Båstad med att uppnå en mer effektiv och miljövänlig energiproduktion med hjälp av solceller. Att investera i solceller och komma igång med att producera sin egen el är framtiden.

Dagens solceller är effektiva och har lång livslängd. Även i ett, i jämförelse med andra, solfattigt land som Sverige är strävan mot en självförsörjning av el med hjälp av solceller en fungerande och effektiv lösning.

Vilka är vi?

Vi på Sydpumpen har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med att spara pengar och energi genom smarta värmepumpssystem. Vi är duktiga på helhetslösningar och hjälper dig som privatperson att ta nästa steg mot att bli självförsörjande av el genom solceller. Efter alla år i branschen har vi lärt oss vad våra kunder behöver och hur man på bästa sätt når de önskade målen. Vi har även förfinat våra tillvägagångssätt och lärt oss vilka fabrikat och tillverkare som levererar de bästa produkterna.

Kontakta oss redan idag på info@sydpumpen.se, alternativt på 0430-282 60.

Därför ska du investera i solceller i Laholm eller Båstad:

Att investera i solceller som privatperson eller som företag kommer med en rad fördelar. Nedan kan du ta del utav några exempel:

  • Solcellerna producerar i snitt 800-1000 kWh/år på bara 7kvm.
  • Överskottsenergin som produceras av dina solceller går att sälja vidare.
  • Livslängden beräknas till mer än 25 år.
  • Vi på Sydpumpen ger dig 10 års produktgaranti på dina solceller.
  • Du blir en mikroproducent av energi och får full koll och kontroll på- och över din elförbrukning.

Hur fungerar solceller?

Solceller placeras i söderläge med 30-40 graders lutning för att nå ett effektivt resultat och när solen lyser på solcellerna så omvandlas värmen till elenergi. Trots att Sverige är ett så pass nordligt beläget land så är det fullt möjligt att reducera dina elkostnader genom solenergi, oavsett om du bor i Laholm, Båstad eller någon annanstans.

Våra solceller

Vi använder oss enbart av produkter från beprövade varumärken och tillverkare. Vi på Sydpumpen värdesätter kvalitet och produkternas långa livslängd och använder oss utav solcellsmoduler från tillverkaren Q-Cells.

Det statliga investeringsstödet och ROT-avdrag

Nu är det mer prisvärt än någonsin att investera i solceller och i en mer miljövänlig och klimatsmart energiproduktion. Du kan antingen använda dig av ROT-avdraget för själva installationsarbetet. På så sätt sparar du ytterligare pengar på att investera i en mer klimatsmart energilösning för en mer hållbar framtid.

Alternativt kan du söka investeringsstöd från staten. Staten satsar nämligen allt mer på förnybar energi och på att försöka få befolkningen att producera sin egen el i allt större utsträckning. Den 1 januari 2023 trädde ett utökad statligt stöd för Grön Teknik i kraft, vilket innebär att du som privatperson får 20 procent i statligt stöd på kostnaden för solceller. 

Kontakta oss redan idag för hjälp i Båstad och Laholm

Kontakta oss på Sydpumpen redan idag så hjälper vi dig eller ditt företag att ta fram en energilösning för framtiden. Vi på Sydpumpen värdesätter dig som kund och för oss står din kundupplevelse alltid i fokus. 

Hör av dig till oss på Sydpumpen redan idag så hjälper vi dig i Båstad eller Laholm med dina nya solceller. Från planering och prisförslag till leverans, montering och installation av solcellerna. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med vetskap om att resultatet blir bra - vi har alltid garantier på det arbete som vi utfört.

Kontakta oss