Investera i solpaneler i Halmstad, Ängelholm och Falkenberg

Genom att inleda ditt liv som mikroproducent och låta oss på Sydpumpen installera solpaneler till dig så är du på väg till att bli självförsörjande tillverkare av elenergi som bidrar till en renare värld. Utöver detta slipper du oroa dig över dina elkostnader och du kan dessutom sälja den potentiella överskottsenergin som dina solceller producerar till elbolaget.

Att investera i solpaneler är med andra ord en investering i framtiden och i miljön. Vi på Sydpumpen erbjuder kompletta lösningar med garanti för dig som bor i Halmstad, Ängelholm och Falkenberg. Med över 30 års erfarenhet inom branschen går vi i god för det arbete vid utför och för de produkter vi förmedlar åt våra kunder. Vi är duktiga på helhetslösningar och hjälper dig att ta nästa steg mot att bli självförsörjande av el med solpaneler. 

Kontakta oss redan idag på info@sydpumpen.se, alternativt via vårt kontaktformulär för proffsig och snabb hjälp med dina nya solpaneler.

Varför solpaneler?

En solpanel består av solceller. Solceller som omvandlar värmen från solens strålar till elenergi på ett miljövänligt och effektivt sätt. 

Det är viktigt att skilja på gårdagens solpaneler och dagens solpaneler. Tekniken har kommit långt och dagens solpaneler är mycket mer effektiva. Allt fler svenskar väljer att vara klimatsmarta genom att använda sig av solpaneler idag. På så sätt är man på väg mot en mer självförsörjande elproduktion som spar på miljön och som reducerar elkostnader på ett effektivt sätt.

Att investera i solpaneler som privatperson eller som företag kommer med en rad fördelar. Nedan kan du ta del utav några exempel: 

  • Panelerna producerar i snitt 800-1000 kWh/år på bara 7 kvm.
  • Överskottsenergin som produceras av dina solceller går att sälja vidare.
  • Livslängden beräknas till mer än 25 år.
  • Vi på Sydpumpen ger dig 10 års produktgaranti på dina solpaneler.
  • Du blir en mikroproducent av energi och får full koll och kontroll på- och över din elförbrukning.

Våra solpaneler

Vi använder oss enbart av produkter från beprövade varumärken och tillverkare. Vi på Sydpumpen värdesätter kvalitet och produkternas långa livslängd och använder oss av solcellsmoduler från tillverkaren Q-Cells. Solpanelerna består inte heller av några rörliga delar vilket resulterar i att slitaget är minimalt och livslängden samt driftsäkerheten maximal.

Har du frågor eller funderingar angående våra solpaneler? Det går utmärkt att kontakta oss på info@sydpumpen.se så hjälper vi dig! 

Det statliga investeringsstödet och ROT-avdrag

Nu är det mer prisvärt än någonsin att investera i solpaneler och i en mer miljövänlig energiproduktion. Du kan antingen använda dig av ROT-avdraget för själva installationsarbetet. På så sätt sparar du ytterligare pengar på att investera i en mer klimatsmart energilösning för en mer hållbar framtid.

Alternativt kan du söka investeringsstöd från staten. Staten satsar nämligen allt mer på förnybar energi och på att försöka få befolkningen att producera sin egna el i allt större utsträckning. Mellan åren 2016-2019 satsar staten 1,4 miljarder svenska kronor på investeringsstöd åt privatpersoner och företag som väljer att investera i solceller. Det innebär att du som privatperson eller företagare kan få 30% bidrag på fakturan.

Vilka är vi?

Vi på Sydpumpen har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner i bland annat Halmstad, Falkenberg och Ängelholm med att spara pengar och energi genom smarta värmepumpssystem. Vi är duktiga på helhetslösningar och på att hjälpa dig som privatperson att gå mot en mer självförsörjande elproduktion. 

Efter alla år i branschen har vi lärt oss vad våra kunder behöver och hur man på bästa sätt når de önskade målen. Vi har även förfinat våra tillvägagångssätt och lärt oss vilka fabrikat och tillverkare som levererar de bästa produkterna. Vi på Sydpumpen är även diplomerade energirådgivare och medlemmar i Svenska kyl & värmepumpsföreningen och i Svensk solenergi.

Pris på solpaneler i Halmstad, Ängelholm och Falkenberg

Vi på Sydpumpen arbetar alltid efter fast prissättning och vi skräddarsyr våra lösningar efter dina behov. Att installera solpaneler är en långsiktig investering som lönar sig på sikt, inte bara för miljön utan även för plånboken då det reducerar dina elkostnader betydligt.

Kontakta oss enkelt online!

Genom att investera i solpaneler från Sydpumpen bidrar du till en bättre miljö samtidigt som du sparar pengar och får kontroll över din elförbrukning. I bästa fall tjänar du även pengar på investeringen om det är ett bra solår. Vi på Sydpumpen besitter gedigna kunskaper inom solenergi och vi arbetar alltid efter att du som kund ska känna dig så trygg och säker som möjligt. 

Vi ger alltid fasta priser på det arbete vi utför och i längden sparar du pengar på att anlita ett proffs. Vi har koll och lämnar alltid garantier för det arbete vi utför. Vi hjälper dig och finns där för dig hela vägen från planering och leverans till montering och installation av dina nya solpaneler. 

Kontakta oss redan idag via vårt kontaktformulär online eller på info@sydpumpen.se så tar vi tillsammans fram en lösning som passar för just dig och dina energibehov i Falkenberg, Halmstad och Ängelholm!

Kontakta oss