Vad är en värmepump?

En värmepump är en sofistikerad anordning som genererar värmeenergi. Energi som sedan kan användas för att värma upp byggnader, varmvatten och eller andra utrymmen. Vi på Sydpumpen kan värmepumpar och har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag i Ängelholm med att ta fram och installera värmepump-system till konkurrenskraftiga priser.

Experter på värmepumpar i Ängelholm

Vi på Sydpumpen har över 30 års erfarenhet av värmepumpinstallationer och utför luftvärmepump installation samt service av värmepump i Ängelholm.

Vår kärnverksamhet på Sydpumpen har alltid varit just värmepumpar. Det är vår tro att man måste specialisera sig för att kunna leverera ett så bra resultat som möjligt till sina kunder. Vi brinner för att hjälpa företag och privatpersoner att uppnå en mer effektiv och klimatsmart energiförbrukning. Vi på Sydpumpen hjälper dig med din värmepump installation samt service och ser till att allting fungerar optimalt efter utförd installation.

Efter alla år i branschen har vi lärt oss ett och annat, till exempel vilka varumärken och tillverkare som levererar de absolut bästa produkterna. Vi på Sydpumpen arbetar därför endast med produkter och värmepumpar från IVT då de har hög driftsäkerhet och långa garantier. Kontakta oss redan idag på info@sydpumpen.se, alternativt genom att fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan så hjälper vi dig vidare i processen.

Luft/vattenvärmepump eller luft/luftvärmepump?

En luftvärmepump eller en luft/luftvärmepump som det också heter erbjuder ett praktiskt och behändigt komplement till den befintliga värmekällan i huset eller lokalen och kan sänka dina värmekostnader med upp till 50%. Energin som är i uteluften omvandlas med en luftvärmepump till värme som sedan sprids ut i ditt hus med hjälp av en tyst och effektiv fläkt. En luftvärmepump är särskilt intressant för dig som har direktverkande el och är ett prisvärt och effektivt alternativ med lång livslängd.

Att investera i en luft/vattenvärmepump är också ett effektivt och prisvärt alternativ som passar alla typer av hus. Skillnaden på denna värmepump och en luftvärmepump är sättet de sprider värmen på i huset. En luft/vattenvärmepump tar frisk luft utifrån och omvandlar det till värme inomhus och tappvarmvatten. Den producerar med andra ord vattenburen värme och kan sänka dina värmekostnader med upp till 70%.

Vi på Sydpumpen hjälper dig med ditt val av värmepump samt installation och service av din värmepump och luftvärmepump. Våra installatörer har lång erfarenhet av att installera och montera olika typer av värmepumpar i alla sorters lokaler och vi arbetar enbart med licensierad personal.

Vi sätter dina behov i första rummet

Allas behov ser olika ut och vi är medvetna om detta. Vi hjälper dig i Ängelholm med rådgivning och vägledning genom din köpprocess av din värmepump och ser till att ta fram den värmelösning som passar dig och dina behov bäst.

För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg med oss som leverantör av din nya värmepump, därför erbjuder vi alltid långa garantier och service på vårt genomförda arbete.

Bor du i Halmstad eller Falkenberg och letar efter en effektiv och prisvärd värmepump Halmstad eller värmepump falkenberg? Då hjälper så klart sydpumpen dig!

Kontakta oss på Sydpumpen redan idag!

Kontakta oss på Sydpumpen redan idag så hjälper vi dig med installation och service av värmepump och luftvärmepump i Ängelholm. Vi har över 30 års erfarenhet av pumpinstallationer och vi lämnar alltid garanti på vårt utförda arbete - det ska känns tryggt att vara kund hos oss!

Kontakta oss